Hirdetés

Fallout 76 - groteszk lénnyé változtatja a játékosokat egy hiba

|

A Power Armorok kapcsán jelentkező glitch akár furcsa, alsógatyás szörnyeteget is csinálhat karakterünkből.

Hirdetés

Megjelent a Fallout 76, ami a sorozat hagyományaival szakítva ezúttal online kalandokra invitálja a játékosokat. A rajongók már eddig is elég sok hibával szembesültek a Nyugat-Virginiában való kalandozás során, és most itt egy újabb, egészen furcsa bug.

Hirdetés

Több játékos is arra panaszkodik, hogy egyszerűen nem tudnak kiszállni a Power Armorból, és karaktereik testrészei is megnyúltak. Gyakran a ruhák sem látszanak ilyenkor, és sokan mozogni sem tudnak a glitch miatt.

Twitteren, illetve Redditen is számos bejegyzés található a jelenségről, ráadásul úgy tűnik, hogy akkor is előjöhet ez a bug, ha be szeretnénk szállni egy Power Armorba.

Sőt, egyesek már a béta során is találkoztak ezzel a hibával. Emellett akadnak olyan játékosok is, akik például megpróbálták felhúzni a különleges páncélzatot, de egész egyszerűen beakadt az animáció, és csak a játék visszatöltése oldotta meg a problémát.

Ti találkoztatok már ilyen hibával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)