Hirdetés

Ez nem április elseje: a Fallout 76 már prémium tagságot is kínál, jó drágán!

|

A szolgáltatás főként kényelmi funkciókat tartalmaz, de azért extra cuccokat is kapunk a pénzünkért cserébe. Akármennyire is megmosolyogtató a dolog, az összeg elég komoly, amit kérnek érte.

Hirdetés

Lassan egy éve már annak, hogy megjelent a Fallout 76, ám a játékélmény közel sem tökéletes, és hiányzó tartalmak is akadnak még bőven. Kevés az a játékos, aki még ennyi idő elteltével is reménykedik a szebb világban, és bár a Bethesda igyekszik befoltozni a lyukakat, közben azért arra is maradt idejük, hogy megalkossanak egy előfizetéses rendszert. Igen, még több pénzért.

Hirdetés

Elrajtolt a Fallout 1st nevű előfizetés, amivel egy fix havi díjért cserébe valamivel jobbá tehetjük a játékélményt. Jelenleg 14,99 euróért, azaz közel 5000 forintért lehet előfizetni egy hónapra, de ha tudjuk, hogy nem lennénk meg a prémium jóságok nélkül, akkor 119,99 euróért (kb. 39600 forint) egy évre is befizethetünk.

A szolgáltatás egyik nagy előnye, hogy ezen keresztül elérhetővé válnak a privát szerverek, amelyeken legfeljebb hét társunkkal együtt kalandozhatunk - gyakorlatilag ez az egyetlen olyan érték, amiért megfontolandó lehet a csomag bárkinek is. A Fallout 1st-tagok továbbá végtelen tárhelyet kapnak a craftolási nyersanyagokhoz, illetve jár még nekik egy bárhova lerakható sátor, ami többek között gyorsutazási pontként funkciónál. Továbbá havonta 1650 atomot zsebelhetnek be, valamint még egy, a Fallout: New Vegas által inspirált öltözék is az övék lehet. Végül még néhány exkluzív ikon és emote is jár a tagoknak.

Nehéz ezt teljesen komolyan venni, de ha nektek esetleg megdobbant a szívetek és hajlandóak is vagytok ennyit adni a további melengető érzésért, akkor itt még több részletet találtok a Fallout 1st-ről, egyúttal elő is fizethettek rá. Mi egyelőre köszönjük a lehetőséget és továbblépünk, reménykedve egy Fallout 5-ben. De semmiképpen sem a havidíjas MMO megoldásokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)