Hirdetés

Fallout 76 - itt sincs nyugtunk Preston Garvey-től

|

A Fallout 4 hírhedtté vált karaktere a Bethesda legújabb játékában is zaklat minket.

Hirdetés

Aki játszott már a Fallout 4-gyel, annak valószínűleg nem kell bemutatni Preston Garvey-t, ugyanis a Commonwealth Minutemen tagja annyiszor zaklatta a játékosokat azzal, hogy segítségre van szüksége egy településnek, hogy valószínűleg sokak rémálmaiban is felbukkant párszor. 

Hirdetés

Nincs ez másként a franchise legújabb részében, a Fallout 76-ban sem. Na, nem kell aggódni, a Bethesda nem költöztette át a települések védőszentjét a Fallout 4-ből, csupán egy mókás kedvű felhasználó, egy bizonyos RpTheHotrod gondolta úgy, hogy feldobja a játékban rohangáló játékosok napját Preston Garvey-nak öltözve. Ezt olyannyira sikerült kimaxolnia, hogy a karakter hangjának audiofelvételeit felhasználva teljes beszélgetéseket tud lebonyolítani a szerepben maradva. Mi sírunk rajta, tegyétek ti is: 

És még mindig kevésbé fáj, mint az a hiba, ami groteszk lénnyé változtatja a játékosokat vagy éppen a legutóbbi, 48 GB-os frissítés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)