Hirdetés

Fallout 76 - megjelenés után jönnek csak a privát szerverek

|

Lesz majd lehetőséged arra, hogy egyedül vagy a haverokkal kalandozz, de ez nem lesz elérhető azonnal.

Hirdetés

A Fallout 76 egy kimondottan többjátékos élmény, aminek a sava-borsát az idegen kalandozókkal történő interakció jelenti majd. Ettől függetlenül a Bethesda nem feledkezik meg a magányos farkasokról sem, nekik viszont várniuk kell majd egy kicsit arra, hogy egyedül lehessenek.

Hirdetés

Todd Howard legutóbbi interjúja szerint a játékosok kereskedhetnek, csapatokba verődhetnek és rengeteg közös kalandban vehetnek részt. Az egymásra lövöldözés nem az egyetlen interakciós lehetőség.

Miután elmondta, hogy a lényeg a társas játék, azért mesélt ezt-azt a magán világokról.

"A hosszú távú tervek között ott van, hogy magányodban járhasd be a világot, esetleg limitálhasd a résztvevőket a barátaidra. A magán szervereden modokat is használhatsz majd és átalakíthatod a szabályokat is, amilyenre szeretnéd. Mindez a tervek között van, de nem lesznek a játékban megjelenéskor."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)