Hirdetés

Fallout 76 - új PvP mód érkezik, nem lesznek korlátozások

|

A Bethesda mesélt kicsit a jövő év eleji terveikről. A jelenleg fejlesztés alatt álló projektek között egy titokzatos PvP móka is készül.

Hirdetés

A Bethesda oldalán olvasható, hogy a jövő év elejét néhány kisebb-nagyobb Fallout 76-os javítással fogják indítani a srácok. Több komolyabb bug és játékmechanikai probléma is eltűnik, tartalmak tekintetében pedig egy új PvP élmény is vár majd ránk.

Hirdetés

Hogy ez pontosan mit is jelent, azt még nem árulták el. Egészen pontosan így fogalmaztak a fejlesztők: 

"Dolgozunk egy új módon, amiben összedolgozhattok a többiekkel (vagy épp ellenkezőleg), mindenféle PvP korlátozás nélkül. Mi már játsszuk a módot az irodában, és nagyon élvezzük."

Jelenleg a játékban ahhoz, hogy valódi PvP csata induljon, rá kell lőnünk valakire. Ha az illető visszalő, akkor mehet a párbaj, de ha nem, akkor csak nagyon minimális sebzést tudunk okozni a másiknak. Éppen ezért nem túl népszerű a PvP-zés a Fallout 76-ban. Meglátjuk, hogy ez a titokzatos új mód mennyit változtat majd ezen.

Szerintetek mennyit dobhat a játékélményen az új mód? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)