Hirdetés

Fallout 76 - lesznek gyorsutazási pontok, az alacsony szintű játékosokat nem lehet majd megölni

|

Todd Howard egy interjúban mesélt pár apróbb részletet készülő online RPG-ből.

Hirdetés

A multiplayer.it leült a mesterrel, és kifaggatta terveiről a Fallout 76 kapcsán. Nagyon sok újdonság nem derült ki, de azt megtudtuk, hogy valamilyen gyorsutazási rendszer azért lesz.

Hirdetés

Mivel Todd a kérdésre annyit mondott, hogy "igen" így annak pontos működését nem tudtuk meg. Azért az valamennyire megnyugtató, hogy a hatalmas térképen nem kell állandóan gyalogolni (pláne, hogy mint kiderült, hátasok vagy harcigépek nem lesznek).

A másik fontos apróság, hogy PVP-ben nem lehet majd megölni 5-ös szint alatti játékost. Ez mondjuk több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol (mi lesz, ha 5-ös játékosok lőnek egymásra?) de legalább az már biztos, hogy az alacsony szintű kezdőknek nem fogja elvenni a kedvét egy messziről jött sniper lövedék.

A Fallout 76 november 14-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Előtte még lesz egy béta periódus, aminek részletei egyelőre nem ismertek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)