Hirdetés

Fallout 76 - hamarosan megnyílik az első raid vault

|

Alámerülhetünk pajtásainkkal a 94-es bunkerbe.

Hirdetés

Augusztus 20-án kapja meg 12-es frissítését a Fallout 76, mely PC-n megnyitja a 94-es vaultot. (A konzolosoknak pár napot még várni kell, mert a fejlesztők szeretnének meggyőződni arról, hogy minden megfelelően működik, és gyorsabban tudják a hibákat javítani, ha azok csak egy platformon jelentkeznek). A bombák becsapódása után egy évvel kinyíló bunker lakóinak feladata az lett volna, hogy magvak segítségével visszaállítsák a természet korábbi állapotát, azonban nem várt kihívásokkal találták szemben magukat.

Hirdetés

Ha alámerülünk barátainkkal (egyedül is be lehet lépni, de elég merész vállalás), kideríthetjük, mi lett a lakók sorsa, illetve milyen értékes cuccok rejtőznek az építmény falai között. A Bethesda azt javasolja, 50+-os karakterekkel vágjunk neki a küldetéseknek. Ha bemegyünk, külön instance-ba kerülünk, azaz más, nem a csapatunkhoz tartozó játékosokkal nem fogunk találkozni.

Három küldetést fogunk tudni teljesíteni, melyek hetente váltják egymást, így ha valamelyikről lecsúszunk, három hét múlva próbálhatjuk újra. Mindegyiknél három nehézségi szint közül választhatunk, melyekből a két magasabb során korlátozott időnk lesz feladatunk teljesítésére. Siker esetén XP-vel, kupakokkal, repair kitekkel, nyersanyagokkal, fegyverekkel, páncélokkal és tervrajzokkal távozhatunk. Nehézségi szintenként naponta egyszer kaphatunk jutalmakat.

Aki belevág, mondja majd el, mik a tapasztalatai. Reméljük, minden rendben megy majd, és nem fogják pár óra után kilőni az egészet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)