Hirdetés

Fallout 76 - pénzzel is lehet tárgyjavító csomagot venni, nem örülnek a játékosok

|

A Fallout 76 nyolcas frissítése behozta az egyébként meglehetősen hasznos repair kitet, amivel csak az a gond, hogy a fizetős boltban is árulják.

Hirdetés

A Fallout 76 megjelenése előtt a fejlesztők azt ígérték, hogy a mikrotranzakciós részlegben csak külsőt megváltoztató cuccokat lehet majd venni, így a rajongók ezt többé-kevésbé le is nyelték. Az ígérettel szemben azonban egy olyan tárgy fog most bekerülni a boltba, ami játékbeli funkciót kínál, ennek pedig értelemszerűen nem örülnek a játékosok.

Hirdetés

A holnapi 8-as patchcsel érkező javító felszerelés egy kis csomag, amit a játékosok magukkal vihetnek, és segítségével bárhol, bármikor rendbe hozhatják a lesérült felszereléseiket. Nem kell majd visszabaktatni munkaasztalhoz és ott stoppolni a kilyukadt nadrágot. Az alapszintű repair kit 100%-ra állítja vissza a cuccok tartósságát, míg a komolyabb verzió túlmegy ezen, és 150-re emeli azt. Utóbbi ritka loot lesz, de előbbiből (elvileg) könnyedén, játékbeli kihívások teljesítésével szerezhetünk majd szép számmal. Meg persze az Atomic Shopon keresztül.

A rajongók szerint a probléma itt az, hogy a Bethesda valódi pénzért is kínál javító csomagokat, melyek pénzért cserébe meglehetősen kényelmessé teszik a kalandozást. Várhatóan sokan lesznek majd, akik inkább feláldoznak 1-2 ezer forintot és beszereznek pár csomagot ahelyett, hogy hazakutyagoljanak csak javítgatásért, míg így hátrányt szenvednek a költeni nem kívánó játékosok.

Még nem tudjuk pontosan, hogy az Atomic Shopban mennyibe kerülnek majd a javító csomagok, ahogy azt sem, hogy ingyen mennyire lesz egyszerű hozzájuk jutni. Ettől függetlenül ez megint nem pozitív irányba haladásnak tűnik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)