Hirdetés

Fallout 76 - megjött a Wild Appalachia frissítés, új trailer mesél a tartalomról

|

Lehet mondani sok jót, sok rosszat a Fallout 76-ra de az tuti, hogy a fejlesztők tudják, hogyan kell jó trailert csinálni.

Hirdetés

Egy kis késés után végre tényleg megérkezett a Fallout 76 idei első nagyobb frissítése, a Wild Appalachia, ami rengeteg új tartalmat ígér a még megmaradt kalandozóknak.

Hirdetés

A patch megjelenésének örömére a Bethesda összerakott egy lényegre törő, és nagyon hangulatos kis launch trailert.

A rengeteg újdonságból most azonnal a "Brewing and Distilling" feature érhető el, aminek köszönhetően egy küldetés lepörgetése után Nukashine italt kotyvaszthatunk a táborunkban. Jövő hét kedden kezdődik a Fasnacht Parade esemény, az azt követő héten pedig (március 26-án) az új PVP mód, a Survival válik elérhetővé. A többi új küldetés és feature április-május elején élesedik.

A Wild Appalachia egyébként ezeken a tartalmakon túl rengeteg életminőségbeli változtatást, bug javítást és apróbb extrát tartalmazott. Lesz miért benézni ma is Nyugat-Virginiába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)