Hirdetés

Fallout 76 - elkerüli a Steamet

|

Hiába keressük majd a Valve platformján a játékot.

Hirdetés

Sok nagy kiadó rendelkezik saját platformmal: az EA-nek ott az Origin, a Ubisoftnak a Uplay, az Activision-Blizzardnak a Battle.net, a Bethesdának pedig a Bethesda.net launcher.

Hirdetés

Azért, hogy ne kelljen külsős platformok üzemeltetőinek részesedést fizetni, egyre többen csak saját rendszerükkel teszik elérhetővé a játékokat PC-re. A Call of Duty: Black Ops 4 sem kerül majd fel a Steamre, és mint ma megtudtuk, a Fallout 76 (a B.E.T.A. és a teljes játék egyaránt) is exkluzívan a Bethesda platformján lesz megtalálható. Elképzelhető, hogy később változik a helyzet, ahogy a Fallout Shelter vagy a Quake Champions esetében.

A Fallout 76 bétájáról tegnap tudtunk meg új infókat. A napokban jelentette be az Epic, hogy a Fortnite a Google Play-t kerüli ki, és a játék androidos változata csak a hivatalos honlapról lesz letölthető. Ilyen világot élünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)