Hirdetés

Fallout 76 - talán lesz egy PC-s és PS4-es teszt is még a béta előtt

|

Néhány Xbox One-os játékos már elvihette egy körre a Bethesda játékát, és könnyen lehet, hogy más platformokon is megismétlődik a dolog.

Hirdetés

Novemberben érkezik a Fallout sorozat következő része, ami ezúttal egy online cím lesz, de az előrendelők még októberben kipróbálhatják a játékot a bétának köszönhetően. Azonban most elképzelhető, hogy néhányan még a teszt indulása előtt belevághatnak a mókába.

Hirdetés

Október 13-án volt egy Fallout 76-os stresszteszt Xbox One-on, ami csupán néhány óráig tartott, és azok közül kerültek ki a résztvevők, akik előrendelték a játékot, valamint tagjai az Xbox Insider programnak. Ráadásul elég zártkörű buli volt, ugyanis a játékosok semmit nem oszthattak meg a nyilvánossággal a tesztelésből.

Pete Hines, a stúdió egyik fejese nemrég egy rajongónak válaszolva írt arról a Twitteren, hogy mivel az Xbox One-os béta kezdődik a legkorábban, így értelemszerűen azon a platformon kellett először megejteni a stressztesztet, és ha esetleg más gépeken is lesz ilyesmi, akkor az még a béta indulása előtt lesz megejtve.

Hines tweetje ugyan nem erősítette meg a PC-s, illetve PS4-es stressztesztet, de könnyen elképzelhető, hogy hamarosan ezeken a platformokon is kipróbálható lesz a Fallout 76 néhány rajongó számára.

Ti előrendeltétek a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)