Hirdetés

Fallout 76 - valaki több mint 900 órát beleölt a játékba, aztán kitiltották, mert túl sok tölténye volt

|

Elég érdekes indokkal bannolt a Bethesda valakit, aki már több száz órát töltött a nyugat-virginiai pusztában.

Hirdetés

Nem aratott kitörő sikert a Fallout 76, ugyanis sajnos már megjelenéskor tengernyi hiba és egyéb kellemetlenség rondított bele a játékélménybe. A jelek szerint pedig a fejlesztők továbbra sincsenek a helyzet magaslatán, amikor a játékosokkal kell foglalkozni.

Hirdetés

Egy Glorf12 nevű Reddit-felhasználó már több mint 900 órát játszott a Fallout 76-tal, ám nemrég ki lett tiltva a játékból, és kapott egy levelet a Bethesdától. A stúdió közölte vele, hogy mivel kihasznált egy exploitot és több mint 100 ezer ritkább játékbeli cuccot gyűjtött össze 30 napon belül, ezért kitiltja mindkét felhasználói fiókját egészen addig, amíg a következő patch orvosolja ezt a hibát.

Glorf12 viszont azt állítja, hogy soha nem tartott magánál semmiből 100 ezret, és szerinte azért lett kibannolva, mert a többi játékos jelentette őt a Bethesdának. Ugyanis az a helyzet, hogy gyakran két accountot használ a kereskedés miatt, és szerinte ha valaki meglátja, hogy egy 450-es szintnél is magasabb játékos egy 2-es szintűvel üzletel, azonnal jelenteni akarja.

A több mint 900 óra alatt Glorf12 érthető módon elég sok töltényt gyűjtött össze, szóval könnyen lehet, hogy a fejlesztők valamit elnéztek, és nem egyszerre volt ennyi cucc a játékosnál, hanem összesen ennyit szerzett meg, amióta játszik.

Szerintetek jogosan lett tiltva a játékos?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)