Hirdetés

Fallout 76 - nemsokára saját boltot is üzemeltethetünk a játékban

|

A következő frissítéssel bekerül egy olyan funkció, amelynek köszönhetően bármelyik játékosból egy kereskedő NPC lehet.

Hirdetés

Valószínűleg nem a Fallout 76-ra a legbüszkébbek a Bethesda fejlesztői, de azért továbbra is igyekeznek javítani a hibákat, illetve szállítani az új tartalmakat. Hamarosan például egy egész érdekes aprósággal bővül a kaland.

Hirdetés

A tervek szerint május 7-én érkezik meg a 9-es patch, ami több újdonságot is hoz a játékosok számára. Az egyik ilyen a személyes Vending Machine lesz, amivel pillanatok alatt boltot csinálhatunk táborunkból. Miután megépítettük a szerkezetet, azonnal feltölthetjük azt különféle tárgyakkal, és be is állíthatjuk, hogy mennyi kupakért lehessen megvásárolni az egyes cuccokat. A játék ezután automatikusan küld egy értesítést, ha elkelt valami, és egy 10%-os adó levonása után rögtön meg is kapjuk a pénzt.

A másik újdonság a Legendary Exchange Machine lesz, amit a vasútállomásoknál találhatunk meg. A gépben Legendary Scripre cserélhetjük megunt legendás cuccainkat, majd ebből a fizetőeszközből a Purveyornál vehetünk új legendás fegyvereket és páncélokat.

Ti játszotok még a Fallout 76-tal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)