Hirdetés

Fallout 76 - új battle royale pálya és kooperatív raid is érkezik hamarosan

|

Több remek újdonsággal fog bővülni a játék a közeljövőben, és a Bethesda most el is árulta az első részleteket róluk.

Hirdetés

Az elmúlt hónapok során elég sok mindennel bővült a Fallout 76, amit a megjelenés óta folyamatosan igyekeznek jobbá tenni a fejlesztői. Természetesen még több apróságra számíthatunk a későbbiekben, és a srácok most el is mesélték, mivel készülnek.

Hirdetés

A QuakeCon 2019 során a Bethesda bejelentett némi új tartalmat a játékhoz, amelyek a tervek szerint már nyár végén, illetve ősz elején be is kerülhetnek. Kapunk például még egy harcteret a Nuclear Winter nevű battle royale módhoz, így nemsokára már egy vadonatúj, a Morgantown terület alapján megalkotott pályán élvezhetjük az 52 játékossal operáló játékmódot. Ez ha minden igaz, szeptemberben fog megérkezni.

Valamivel korábban, augusztus végén jön egy új raid, ami a Vault 94-be kalauzolja el a játékosokat, és négyfős csapatokban teljesíthetjük majd a kihívásokat. Összesen három misszió vár minket ezen a helyen, amelyek hetente váltják egymást, és ha végzünk velük, mindenféle értékes jutalmat zsebelhetünk be. Egyébként a Bethesda már dolgozik egy újabb raiden is, de erről egyelőre még nem árultak el konkrét részleteket. Viszont megleptek minket egy roadmappel, amin megleshetjük, milyen apróságokra számíthatunk még augusztusban és szeptemberben.

Ti elégedettek vagytok a Fallout 76 mostani állapotával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)