Hirdetés

Napokon belül újult erővel tombolhat a nukleáris tél a Fallout 76-ban

|

Fontos változások érkeznek a Nuclear Winter játékmódba, de több már újdonságot is hoz az Update 16.

Hirdetés

Pár napon belül, egészen pontosan december 10-én élesedik az Update 16, vagyis a Fallout 76 legújabb frissítése. Ez egyik legfontosabb változás a játék battle royal módjában lesz tetten érhető, ugyanis a frissítést követően egy új pályát is választhatunk a Nuclear Winterben.

Hirdetés

Bizony, eztán minden Nuclear Winter meccs indulása előtt szavazni lehet, hogy a most visszatérő The Forest pályát, vagy esetleg a Morgantownt szeretnétek-e a mérkőzés helyszínéül. A Private World is csiszolódik némileg: az Update 16 érkezése után ugyanis a privát szerverek esetében beállítható lesz a "Team Only" és az "All Friends" opció. Előbbi esetében épp aktuális csapatunkkal vághatunk neki saját kalandunknak (vagy ha nem vagyunk csapatban, akkor teljesen egyedül), utóbbinál pedig értelemszerűen a barátlistánkhoz tartozó játékosok tudnak majd csatlakozni hozzánk. 

Az ünnepi hangulatot kívánja fenntartani december 12. és 26 között a Holiday Scorched Event, melynek köszönhetően a Scorched ellenfelek karácsonyi hacukákba öltözve rontanak ránk a játékban. Kifektetésük után Holiday Gifteket dobnak ezek a kis cukiságok, az ilyen ajándékcsomagokban pedig különböző ritkaságú cuccok bújnak meg, egy marék széntől kezdve egészen a ritka tervrajzokig és receptekig bármit lehet belőlük bontani. Arról sem szabad elfeledkezni, hogy a frissítés élesítése után mindenki bezsebelhet egy Santatron botot az Atomic Shopból. Hasznos lehet beszerezni egy ilyen botot, ugyanis táborhelyünk közelében automatikusan összeszedi a cukorkákat, játékokat, és a szenet is - igazi kis karácsonyi segítő ő, nem vitás. Ha esetleg lemaradtatok volna a halloweeni esemény kihívásairól, akkor most még utólag ezeket is teljesíteni tudjátok. 

December 12. és 16. között pedig PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is igyenesen kipróbálható lesz a játék, valamin ezen időszak alatt mindenkinek dupla XP jár a Fallout 76-ban. Ti tervezitek, hogy az ünnepek alatt visszanéztek a nukleáris télbe? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)