Hirdetés

Csalódott magában a Bethesda, bezárja a Fallout 76 egyik vaultját

|

A Vault 94 nem adta azt az élményt, amit a csapat szeretett volna nyújtani.

Hirdetés

Még mindig kényelmetlenül sokszor szerepel a csalódottság és a Fallout 76 egy szövegkörnyezetben, pedig a játék már kétéves lesz idén. A Bethesda Game Studios szeretné, ha valahogy mégis sikerülne megmenteni, de még minden próbálkozásnak kudarc lesz a vége. A napokban közzétett posztban több dolgot is bejelentettek, kezdjük a rossz hírrel: bezár a Vault 94. Az első Vault Raidet izgatottan nyitották meg tavaly, viszont a közösség visszajelzései és saját megfigyeléseik után azt látták, az egész élmény nem olyan, amilyennel elégedettek lehetnek.

Hirdetés

A Wastelanders frissítés megjelenésével együtt rácsukják a kaput, de addig még lehet küldetéseket teljesíteni és jutalmakat szerezni, illetve a jutalmak valamilyen más módon megkaparinthatóak lesznek a későbbiekben; még a fejlesztők sem tudják, hogyan. Hálásak mindenkinek a visszajelzésekért, és remélik, a jövőben kielégítő tartalmakat szolgáltathatnak a magas szintű játékosoknak.

Jó hír lehet viszont az, hogy a felhasználói felületen javítanak, elsősorban a Quest UI-t tekintve. Másképp néznek majd ki a jelölők, formájukat és színüket tekintve is változatosabbá válnak, valamint többféleképp jeleníthetjük meg és követhetjük a questeket. Megszellőztették továbbá azt is, hogy a Wastelanders privát tesztszerverére több játékost fognak majd beengedni, főleg olyanokat, akik rendszeresen játszanak. Január 17-étől küldik ki a meghívókat, érdemes lesz az e-mail-fiókjaitokat figyelni.

Nektek hogy tetszett a Vault 94?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)