Hirdetés

A Fallout 76-ban is megugrott a vécépapír ára

|

A koronavírus miatt rengeteg boltban kifogyott ez a létfontosságú portéka, a Fallout 76 játékosok erre reflektálva elkezdték aranyáron adni a digitális boltjaikban.

Hirdetés

A terjedő COVID-19 világjárvány miatt rengetegen halmoztak fel olyan dolgokat, amikre egy esetleges karantén beköszöntével szükségük lehet, emiatt bizony rengeteg boltban tátongtak üres polcok például a vécépapír részlegnél. A Fallout 76 felhasználói humorral reagáltak a jelenségre, és elkezdték a játékban is felhalmozni és túlárazni ezt az alapvetően haszontalan tárgyat. 

Hirdetés

A vécépapír egyébként kacatnak számít és arra jó, hogy valamilyen nyersanyaggá alakítsuk, ami utána jól jön egy hasznos tárgy összeszerelésénél. Az atomháború utáni Nyugat-Virginia területén folyamatos újratermelődik a toalettpapír, tehát lényegében kifogyhatatlan készletek állnak rendelkezésre, azért mégis vannak olyanok, akik jobbnak látták, ha betáraznak belőle:

Akadnak játékosok, akik egyben a higiénia fontosságára is felhívják a figyelmet:

Persze nem egy ember látja ezt remek alkalomnak, hogy hasznot húzzon a dologból, és jó pár boltban megemelkedett az ára:

Ti tudtok még olyan játékról, ahol hasonlóan humoros módon hívják fel a figyelmet a vírusra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)