Hirdetés

Fallout 76 - több szinkron készült a játékhoz, mint valaha a sorozat történetében

|

A Bethesda sokat dolgozott a felvételeken, rengeteg emberi hangot fogunk majd hallani.

Hirdetés

A fenti kijelentés elsőre nagyon furcsának tűnhet, hiszen a Fallout 76-ban nem lesznek emberi NPC-k, ennek ellenére viszont nem maradunk beszéd nélkül, főleg a holotape felvételeknek köszönhetően.

Hirdetés

A Bethesda képviselőivel a comicbook.com készített egy interjút, amelyből kiderült, hogy a fejlesztőcsapat meglepően sokat dolgozott a játék szinkronizálásán. Emberi kapcsolatokat ugyan csak más játékosokkal alakíthatunk ki, nem lesznek mesterséges intelligencia által irányított emberi karakterek, viszont ez nem azt jelenti, hogy nem fogunk hallani beszélgetéseket. A kalandjaink során ugyanis számos holotape kazettát találhatunk, amelyeket lejátszhatunk a Pip-Boyon. Ezek a felvételek elég sokat hozzátesznek a sztorihoz és kicsit mélyebb háttértörténettel gazdagítják a Fallout 76 világát.

A fejlesztők még azt is megemlítették, hogy a többi Fallout játékoz képest ezúttal több egyedi hangfelvételt készítettek, így aki el szeretne merülni a poszt-apokaliptikus Nyugat-Virginia történelmében és korábbi eseményeiben, annak garantáltan lesz rá lehetősége.

A Fallout 76 megjelenésére már csak egy hónapot kell várni, november 14-én érkezik meg a játék PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)