Hirdetés

A Bethesda játékosokat keres a Fallout 76 Wastelanders teszteléséhez

|

A Bethesdának el kellett tolnia a DLC megjelenését, de azért lesznek, akik hamarosan kipróbálhatják majd azt.

Hirdetés

A Fallout 76 nagy Wastelanders frissítése (ami olyan apróságokat hoz majd, mint az NPC-ket) az idei év első negyedévére tolódott. A fejlesztőknek még van mit csiszolniuk a DLC-n, de néhány játékost már terveznek behívni. Ők tesztelhetik majd a bővítménycsomagot. A Wastelanders tesztre PC-s érdeklődők jelentkezhetnek ezen az oldalon keresztül.

Hirdetés

Külön érdekesség, hogy ellentétben az elmúlt évek játékipari trendjeivel, ez egy teljesen zárt teszt lesz. A résztvevőket egy NDA korlátozza majd, tehát nem oszthatnak majd meg képeket, videókat vagy infókat a világ többi részével. Kíváncsiak leszünk rá, hogy ez meddig fog kitartani, mert mi arra tippelünk, hogy a teszt indulása után 3 órával lesz egy mindent kiveséző poszt a Redditen.

Mindenesetre a lényeg, hogy január 17-től kezdődően meghívnak majd néhány száz játékost a Wastelanders szerverre. A csapat célja egyelőre az, hogy a közösség tapasztalt és aktív tagjai ránézhessenek a frissítésre, és visszajelzéseikkel segítsék a fejlesztés folyamatát.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan meddig tart majd a teszt vagy hogy mikor érkezik egyáltalán a Wastelanders. Addig csak ülni és várni tudunk a nagy kiegészítőre, ami a Bethesda szerint rendbe teszi majd a játék legnagyobb problémáit. Ennek mondjuk lassan már tényleg itt lenne az ideje. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)