Hirdetés

Megint csúszik a Fallout 76 Wastelanders frissítése, de most már csak egy keveset

|

Szerencsére az új dátum egészen közel van a régihez, így a rajongóknak csak egy nagyon kicsivel kell tovább várniuk.

Hirdetés

Eredetileg már tavaly mérkezett volna az NPC-ket hozó Wastelanders a Fallout 76-ba, de aztán a Bethesda áttette a nagy napot 2020-ra. Nemrég viszont újabb csúszást jelentett be a csapat, azonban nem ok nélkül kellett így dönteniük.

Hirdetés

A Bethesda a saját Twitter-oldalán osztotta meg velünk, hogy nem fog április 7-én megjelenni a Wastelanders. Viszont nincs ok a pánikra, mivel a posztból az is kiderült, hogy április 14-én debütál a játék régóta várt frissítése, így a rajongóknak mindössze csak egyetlen héttel kell többet várniuk.

Ezúttal ráadásul nem is igazán lehet haragudni a stúdióra, ugyanis a bejegyzésből megtudtuk, hogy ahogy sok más vállalat és stúdió mostanában, úgy a srácok is átálltak távmunkára biztonsági okok miatt, ami egyértelműen hatással volt a fejlesztés menetére, egészen pontosan a végső tesztelésekre. Remélhetőleg, most már minden rendben lesz, és április 14-én végre tényleg megjelenhet a Wastelanders.

Ti várjátok már a Fallout 76 következő nagy frissítését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)