Hirdetés

Sokat dobnak majd a Fallout 76 világán a jövőre érkező NPC-k

|

A Bethesda mesélt egy picit arról, hogy milyen arcokkal találkozhatunk majd a pusztaságban.

Hirdetés

Régóta tudjuk már, hogy érkezik a Fallout 76-hoz egy Wastelanders nevű frissítés, amivel együtt számos NPC bekerül Appalachiába, megtöltve egy kis élettel a helyet. Sajnos a fejlesztés elég lassan halad, és már biztos, hogy csak jövőre érkeznek meg az újdonságok, de azért a Bethesda igyekszik fenntartani a rajongók érdeklődését.

Hirdetés

Friss bejegyzéssel jelentkezett a csapat, amiben kicsit jobban is bemutattak nekünk két NPC-t, akik majd a jövőre esedékes frissítéssel érkeznek meg a játékba. Az egyikük Duchess, aki a The Wayward nevű kocsma tulajdonosa, és meggyűlt a baja néhány nem túl barátságos látogatóval, így valószínűleg ránk vár majd a feladat, hogy kiderítsük, kik voltak és mit akartak ezek a rosszfiúk. A másik bemutatott karakter pedig a krimó törzsvendége, egy Mort nevű ghoul, aki bármikor a rendelkezésünkre áll, ha többet szeretnénk megtudni a környező területről vagy a C.A.M.P. működéséről.

Rajtuk kívül természetesen számos NPC érkezik még a Wastelanders frissítéssel, ami talán picit felrázza majd a Fallout 76 játékterét, és esetleg még azoknak a játékosoknak is érdemes lesz visszatérniük, akik már korábban ráuntak a Bethesda alkotására.

Ti játszotok még a Fallout 76-tal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)