Hirdetés

Ezért lesz érdemes visszatérni a Fallout 76-hoz, ha megjön a Wastelanders frissítés

|

Friss trailer mutatja be nekünk, milyen újdonságokkal bővül nemsokára Appalachia.

Hirdetés

Többször is el lehet halasztva a Fallout 76 masszív frissítése, ami végre meghozza az NPC-ket a pusztaságba, viszont most már szinte karnyújtásnyira vagyunk a Wastelanders megjelenésétől. A Bethseda hozott is nekünk egy friss kedvcsinálót az új kalandokhoz.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban alaposan megismerhettük már az új frissítéssel érkező NPC-ket, akik egyértelműen érdekesebbé teszik majd az Appalachiában való bóklászást, hiszen nekik köszönhetően vadonatúj kalandokban lehet majd részünk. A minden játékos számára ingyenes Wastelanders április 14-én érkezik meg, és remélhetőleg a Bethesda már nem fogja még tovább halogatni a megjelenést.

Ha pedig esetleg kéne egy kis emlékeztető, hogy milyen újdonságokat is hoz a frissítés, akkor erősen ajánlott vetni egy pillantást a most érkezett trailerre.

Ti visszatértek majd a Fallout 76-hoz a Wastelanders miatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)