Hirdetés

Steamre érkezik a Fallout 76, áprilisban jön egy fontos frissítés

|

Ha a Bethesda nem vigyáz, akkor a végén sikerül egy működő szerepjátékot varázsolnia a játékból.

Hirdetés

A Fallout 76 hibáit sorolni olyan, mint belerúgni egy földön fekvőbe; elképesztő az a kitartás, amivel a Bethesdának szépen lassan a népszerű, apokalipszis után játszódó szériája minden rajongóját sikerült magára haragítania. Noha a legtöbben azt mondanák, hogy a Fallout 76-ot legjobb lenne hagyni elveszni a történelem homályában, a Bethesda még mindig próbálja menteni a menthetőt, ami valljuk be, nem kis munka ezen játék esetében. 

Hirdetés

A Wastelanders frissítés újabb ingyenes tartalmakat hoz el az atomtámadás sújtotta Nyugat-Virginiába, amik további szerepjátékos elemekkel gazdagítják majd a játékmenetet. A legjelentősebb újdonság a reputáció-rendszer bekerülése, melynek köszönhetően cselekedeteinkkel jobban befolyásoljuk majd azt, hogy a különböző frakciók hogyan viszonyulnak hozzánk. Ezekkel hét különböző rangot érhetünk el a sztoriküldetéseken és napi kihívásokon keresztül. A másik újdonság, hogy egyre több kereskedő tűnik majd fel, ahogy haladunk a sztoriküldetésekkel. 

A Wastelanders április 7-én jelenik meg (stílusos lett volna 1-jén kiadni, de már mindegy), és ezen a napon válik elérhetővé a játék a Steamen, ami azoknak lehet öröm, akik még nem vették meg máshogy - akiknek már megvan, nem vihetik át Atomjaikat vagy a Fallout 1st tagságuk egyenlegét, csak az Atomic Shopban vásárolt cuccaikat, illetve nyilván nem kapnak steames változatot a játékból, külön kell megvenniük még egyszer.

Ti láttok rá esélyt, hogy a Bethesda egy értékelhető játékot hoz ki a Fallout 76-ból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)