Hirdetés

A Wastelanders frissítéssel együtt Steamen is elérhetővé válik a Fallout 76

|

Akik a Bethesda.neten keresztül vásárolták meg a játékot, azok most ingyen kapnak egy steames változatot is.

Hirdetés

A 2018-as év egyik szégyenfoltja volt a Fallout 76 megjelenése, ami az eleve kiélezett hangulatot igazi népharaggá változtatta. A cég azóta is gőzerővel dolgozik, hogy értékelhető játékot varázsoljon a szinte minden szempontból összecsapott fércműből, ennek egyik fontos állomása lehet a hamarosan érkező Wastelanders frissítés.

Hirdetés

Ez hozza el a játékba a régóta követelt NPC-ket és a hozzájuk tartozó sztoriszálat (egy MMO esetében ez kissé megkésett, de ne legyünk telhetetlenek), emellett új területek, fegyverek, ellenfelek és még sok egyéb érkezik. A frissítés előzetese egy kis képet ad arról, hogy milyen történetre számíthatunk majd:

Egy másik fontos újítás, hogy a Bethesda.net mellett mostantól Steamen is megvásárolható a Fallout 76, aki pedig a Bethesda felületén vette meg korábban, az egy ingyen steames verziót kap, ha április 12-ig összekapcsolja a két fiókot. Fontos megjegyezni, hogy ezzel minden tárgyunkat áthozhatjuk, de a korábban megvásárolt Atomok és a Fallout 1st előfizetésünk a régi profilon maradnak. 

Úgy tűnik, hogy tényleg szeretnék kicsit jóvátenni a botlásukat, mivel akik április 17. és 28. között vásárolják meg Steamen a játékot, azok megkapják hozzá Fallout Classic Collectiont, mely Fallout 1-et, a Fallout 2-t és a Fallout Tacticsot tartalmazza. Ugyanez igaz azokra is, akik a fent említett módon összekapcsolják a fiókjaikat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)