Hirdetés

Teljesítették a világ első Fallout Anthology speedrunját

|

Nem kicsit kell bogarasnak lenni ahhoz, hogy embertelen gyorsan végigvigyen valaki egy játékot, hősünk viszont bő másfél óra alatt végigjátszotta az egész Fallout sorozatot.

Hirdetés

A tomatoanus nevű speedrunner hihetetlen világrekordot állított fel. A Fallout, Fallout 2, Fallout 3, New Vegas és a Fallout 4 játékokat egyhuzamban letolta töltésekkel együtt 2 óra alatt. A teljes nettó játékidő, így az első hivatalos Fallout Anthology ideje pedig 1 óra 37 perc 54 másodperc.

Hirdetés

Emberünk igazi rutinrókának számít a speedrunner közösségen belül, a legjobb Fallout 4-es időt is ő futotta. Az Anthology végig pörgetésével pedig az eddigi legdurvább Fallout-speedrunt teljesítette.

Természetesen az ilyen végigjátszásokhoz trükközni kell, így nem is a sztori vagy a játékélmény a lényeg. Az első két epizódon például összesen 22 perc alatt rongyolt végig a megfelelő skillek kimaxolásával, a harmadik részben pedig olyan glitchet használt ki, amivel a párbeszédeket és bármilyen akciót kikerülve szaladt végig a játékon. A legtovább a Fallout 4 tartott, mivel az intró pálya viszonylag sokáig tart és nem is lehet átugrani.

A teljes hivatalos speedrunt az alábbi videóban nézhetitek végig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)