Hirdetés

Fallout Legacy Collection - egy komolyabb gyűjtemény jöhet

|

Az Amazon szivárogtatása szerint egy kollekcióval bezsebelhetjük majd a Fallout 76 előtti részeket.

Hirdetés

A Fallout 76 talán nem aratott kirobbanó sikert, viszont a széria így is bőven tartogat a játékosok számára kultikus darabokat, amelyeket egy gyűjtő vagy a franchise-zal most ismerkedő gamer örömmel pakolna a polcára. Úgy tűnik, hogy erre egy új gyűjtemény lehet a megoldás.

Hirdetés

A német Amazon ugyanis egy olyan kollekciót listázott, amelyet még be sem jelentett a Bethesda. A szivárogtatás alapján a Fallout Legacy Collection már október 25-én meg fog jelenni PC-re, és a Fallout 76, az ingyenes Fallout Shelter és a Fallout: Brotherhood of Steel kivételével magába foglalja a sorozat összes részét (Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3 GOTY, Fallout: New Vegas Ultimate Edition, Fallout 4 GOTY) és minden megjelent DLC-t. Az információk mellett az alábbi borító is felbukkant az adatlapon: 

Az Amazon 40 euróra, vagyis körülbelül 13500 forintra lőtte be a Fallout Legacy Collection árcéduláját, kíváncsian várjuk a hivatalos közleményt. Ti örültök a csomagnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)