Hirdetés

Fallout Legacy Collection - hivatalos a gyűjtemény, de van egy szépséghibája

|

A Bethesda bejelentette, hogy valóban jön a szinte minden Fallout játékot magába foglaló csomag, azonban nem teljes az örömünk.

Hirdetés

Nemrég a német Amazon szivárogtatta ki, hogy a Bethesda egy olyan Fallout kollekciót tervez kiadni, amelyben a Fallout 76-on és az ingyenes Fallout Shelteren kívül a széria minden játéka helyet kap, azonban nem éppen úgy sült el a hivatalos bejelentés, ahogy reméltük. 

Hirdetés

A Bethesda a Twitteren erősítette meg, hogy valóban jön a Fallout Legacy Collection és tényleg tartalmazni fogja szinte az összes megjelent epizódot (Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3 GOTY, Fallout: New Vegas Ultimate Edition, Fallout 4 GOTY) és minden megjelent DLC-t is. Az egyetlen probléma az, hogy a kiadó szerint a csomag kizárólag az Egyesült Királyságban és Németországban fog megjelenni október 25-én, PC-re. 

Értetlenül állunk előtte, hogy miért csak ebben a két régióban fog megjelenni a kollekció. Ti megvennétek, ha hazánkban is elérhetővé válna a jövőben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)