Hirdetés

Fallout: New California - megjelent a hét éven át készült mod

|

Aki nem tud a Fallout 76 zárt bétájában játszani, nekiveselkedhet például a New Vegas modjának.

Hirdetés

Egészen csodálatos, hogy néhány elszánt rajongó önerőből mire képes néha. A New California a Fallout 2, a Fallout 3 és a New Vegas eseményeit hivatott összekötni.

Hirdetés

Egy a San Bernardino-hegyekben felnőtt túlélő szemszögéből meséli el, mi történt a New California Republic és az Enclave háborúja után. 13 lehetséges végkifejlethez juthatunk el a minimum 6-8, de kalandozással akár 30 órásra is nyújtható játékidő alatt. A bejárható terület akkora, mint a New Vegas kétharmada. 16942 sornyi szöveg van benne, melynek nagy részét 60 önkéntes szinkronszínész olvasta fel. 

A telepítéshez a New Vegas alapjátékra és egy modmenedzserre van szükség, semmi másra. Ingyenesen tölthetitek le a ModDB-ről, ahol további instrukciókat is találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)