Hirdetés

Fallout: New Orleans - ez lesz a következő?

|

Száz százalékig biztosak lehetünk benne, hogy a Fallout 4 után sem kell búcsút mondanunk a szériának, de vajon mi lesz a következő epizód? Egy új pletyka szerint a Fallout: New Orleans lehet a befutó.

Hirdetés

A Fallout 4 és mellékszála, a Fallout Shelter zajos sikert arattak a Bethesánál, de az Obsidian által fejlesztett, mindmáig nagy rajongótáborral rendelkező Fallout: New Vegasra és Fallout 3-ra is szívesen gondolunk vissza a régi szép időket felemlegetve. Lehetséges, hogy a franchise következő része is ezt a vonalat követi majd. 

Pillanatok alatt körbejárt a világhálón, hogy valaki bejegyeztette a Fallout: New Orleans márkanevet az Európai Szabadalmi Hivatalnál egy logótervvel együtt, azonban további részletek egyelőre nem állnak rendelkezésre a projektről, így még azt sem lehet tudni, hogy ki kérte a regisztrálást. Íme a bizonyíték: 

A spekulációk szerint a következő Fallout játékot az Obsidian készítheti, ezt takarja a Fallout: New Orleans név. Nyilván ez csak egy gyenge lábakon álló teória, de úgy már nem is ördögtől való gondolat, ha figyelembe vesszük, hogy év elején a csapat azt nyilatkozta, szívesen csinálnának egy újabb epizódot, ha a Bethesda felkérné őket.

Ti szeretnétek, ha az Obsidian újra Falloutot készítene? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)