Hirdetés

Fallout: New Vegas - 100 óra játékidő, minimum!

|

A rajongók megnyugodhatnak, a Fallout univerzumába tervezett őszi kirándulásunk hosszúnak ígérkezik, nagyon hosszúnak.

Hirdetés

Hacsak valami közbe nem csúszik, lombhulláskor kezünkbe kaparinthatjuk a Fallout: New Vegas korongját (elvetemültebbek digitális terjesztési csatornák mellett is dönthetnek), hogy fenekestül forgassuk fel az egykoron Las Vegasként ismert város életét.



Pete Hines, a Bethesda megmondó embere válaszolgatott az USA Today riporterének kérdéseire. Az interjúból rövid szemelvényeket közölt a lap online kiadása, így most már azt is megtudhattuk, hogy a Fallout: New Vegas eseményeire három évvel a Fallout 3 történései után kerül sor.
A főszereplő a korábbi, végül hiteltelennek bizonyult fantazmagóriákkal ellentétben csakis ember lehet, egészen pontosan egy futár, akit a történet elején meglőnek, nehéz csomagjától megszabadítanak, majd egy árokba löknek, hadd vérezzen el a szerencsétlen.

Én vagyok a főnök! Nyesed, gekkó?


Hősünknek azonban oltári szerencséje van, mivel épp a környéken sertepertél Mitchell doki robotja. A szakszerű orvosi ellátásnak és a pihenésnek köszönhetően emberünk lassan erőre kap, majd felkerekedik, hogy megtalálja a rejtélyes csomagot na és persze merénylőjét is.
New Vegas nem egy mutánsok lakta koszfészek, vagy egy kihalt szellemváros. Nevada állam legjobb állapotban maradt városa a megváltozott körülmények ellenére is virágzik, a szerencsejáték (valamint a prostitúció, a fegyver-,  drog- és alkoholkereskedelem. Ezt már csak én feltételezem, miután igencsak emlékeztet a Fallout 2 New Renojára) kellően vonzóvá teszi az idegenek számára is.



Azt leszámítva, hogy esetleg értesülhetünk a Fallout 3 fontosabb eseményeiről, semmi sem köti össze a két játékot, így akár az is belevághat, aki akár a klasszikus részeket, akár a Bethesda 2008-as alkotását kihagyta.
A játéktér mérete nagyjából megegyezik a harmadik rész fővárosi körzetének területével, így nem csoda, hogy Pete Hines egyenesen több száz órára becsüli az utolsó négyzetcentiméter felderítését is magába foglaló teljes végigjátszás idejét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)