Hirdetés

Itt az 1.3-as Fallout: New Vegas patch

|

Az 1.3-as javítás rengeteg változtatást tartalmaz, főleg a fegyverek terén.

Hirdetés

A Fallout: New Vegas Steamen elérhető 1.3-as javítása az optimalizáció és stabilizáció mellett a fegyvereket módosítja.

Többek között megváltoztatták az automata fegyvereket, a shotgunt, a mesterlövész puskákat, a revolvereket, és néhány töltényt is. Módosították a robbanószereket (repesz- és plazmagránát, 25 és 40 mm-es gránátok, rakétavető), az energiafegyvereket, valamint a perkeket is. A teljes listáért látogassatok el IDE.

Az Obsidian és a Bethesda megszellőztette, hogy az 1.3-as javítás után nem sokkal (néhány héten belül) érkezik majd a következő DLC, mely a 'Honest Hearts' címet kaphatja, megjelenése pedig egy időben történik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Az előző letölthető tartalom, a Dead Money tavaly decemberben látott napvilágot Xbox 360-ra, idén februárban pedig PC-re és PlayStation 3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)