Hirdetés

Fallout: New Vegas 2 - az Obsidian cáfolja a létezését

|

Nagyon fellelkesültünk attól a pletykától, hogy az idei E3-on akár egy vadonatúj Falloutot is bejelenthet a Bethesda, azonban nagy valószínűséggel korai volt az öröm.

Hirdetés

A FragHero belsős forrásokra hivatkozva állította azt nemrég, hogy a Bethesda a 2017-es E3-on fogja leleplezni a Fallout: New Vegas 2-t, de arra is rámutattunk, hogy talán nem érdemes túlságosan is beleélni magunkat a pletyka valódiságába. 

A reálisabb énünknek volt igaza, ugyanis a Kotaku időközben felkereste az Obsidiant, hogy tisztázzák ezt a dolgot és a csapat PR menedzsere, Mikey Dowling azt válaszolta nekik, hogy ahogy már számos alkalommal elmondták, ők nagyon szeretnének ismét Falloutot készíteni, ha a Bethesda felkérné őket, de jelenleg nem ez a helyzet. Minden erejükkel a Pillars of Eternity II: Deadfire-re és annak közösségi kalapozására fókuszálnak, mindazonáltal ha lesz új Fallout, akárki is csinálja, ők játszani fognak vele mindenképpen. Tegyük hozzá: ha titokban részt is vennének valami furfangban, akkor sem árulnák el, de ebben az esetben valószínűleg tényleg arról van szó, hogy igazat mondanak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)