Hirdetés

Fallout: New Vegas - A gyűjtői változat tartalma

|

Az Obsidian, és a Bethesda összefogásának eredménye a Fallout: New Vegas, amelyet természetesen szép dobozban is megvásárolhatnak a rajongók.

Hirdetés

Érdekes dolog ez a gyűjtői változatos téma, főleg így 2010-ben, hiszen manapság erősen támad a digitális disztribúció is. A Fallout: New Vegas viszont nem a megszokott letölthető, ingame extrákkal kedveskedik a rajongóknak.

Aki úgy döntene, hogy befektet egy Fallout: New Vegas extra változatba, a következőket találja majd a míves dobozban:

- Lucky 7 zsetonok
- Egy pakli kártya, a játékban található fontosabb frakciók, és karakterek illusztrációival
- A híres neves "Lucky 38 platinum chip"
- All Roads címmel egy képregény, melyet a játék kreatív direktora, Chris Avellone írt, és a játék előzményeit tárgyalja
- The Making of Fallout: New Vegas: a szokásos DVD lemez,, tele exkluzív videókkal, interjúkkal, egyebekkel

A Fallout: New Vegas Collector's Edition mindhárom támogatott platformon elérhető lesz, viszont az árát egyelőre nem tudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)