Hirdetés

Fallout: New Vegas - A sivatag veszélyes lehet

|

Van olyan Fallout 3 rajongó, aki szerint a Bethesda játéka túl könnyűre sikerült?

Hirdetés

Az Obsidian szerint van, méghozzá nem is kevés. Ennek örömére a Fallout: New Vegas egy extrém nehézségi fokozatot is tartalmazni fog, igazi mazochistáknak tervezve. Mivel manapság minden játék túl könnyű, ez a fokozat valóban csak a profiknak készül.

A Fallout: New Vegas extrém üzemmódja például nem tartalmaz azonnal ható stimpackokat. Egy jóizű szuri beadása után is hosszú másodperceknek kell eltelniük, mire hatni kezd a nafta. Aztán ott van a víz kérdése is, amely amúgy valóban sarkalatos lehetne egy ilyen környezetben. Nost New Vegas extrém vándorai jól teszik ha vizet visznek magukkal a sivatagi sétára, ellenkező esetben kiszáradnak, mint a... szóval nagyon. A nehézségi fok egyébként úgy működik, hogy aki félúton rájön, neki ez túl nehéz, simán lekpacsolhatja, viszont vissza már nem. Ennek örömére, aki soha nem kapcsol könnyeb fokozatra, egy pöpec öcsit kap a játék végén. Mekkora ötlet...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)