Hirdetés

Fallout: New Vegas bejelentés

|

Londonban megtartott sajtóeseményen hatalmas meglepetésre a Bethesda Softworks lerántotta leplet vadonatúj Fallout univerzumba ágyazott szerepjátékáról.

Hirdetés

Az Obsidian (Star Wars: Knights of the Old Republic 2, Never Winter Nights 2, Alpha Protocol) fejlesztésében készülő Fallout: New Vegas várható megjelenése 2010-re tehető, valamint az asztali, PlayStation 3 és Xbox 360 rendszereket támogatja. Egyelőre meglehetősen keveset tudunk a frissen bejelentett alkotásról, melyet biztosan nem tekinthetünk a Fallout 3 folytatásának.

Az illetékesek elmondása szerint felhasználják a megteremtett és bejáratott Fallout világot, azonban semmilyen kapcsolódási pontot nem találhatunk a harmadik epizód és a Fallout: New Vegas története között. Reméljük hamarosan részletesebb információkkal szolgálhatunk számotokra, addig csak találgatni tudunk az új jövevényről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)