Hirdetés

Fallout: New Vegas - elérhető a PC-s patch

|

A bugoktól hemzsegű Fallout: New Vegas-hoz megérkezett az első javítás, mely orvosolja a problémák nagyrészét.

Hirdetés

Mint arról a legfrissebb GameStar-ban található tesztünk elolvasása után is meggyőződhettek, a Fallout: New Vegas egy nagyon jó játék lett.

Azonban néhány olyan betegséggel küszködik, ami néhol vicces, ám más esetekben bosszantó lehet. A legújabb, ingyenes javítás igyekszik a hibák nagyrészét orvosolni, mind a questekben mind a scriptelt jelenetekben. És reméljük nem lesznek az alábbi videón láthatóhoz hasonló hátborzongató jelenetek sem. A patch automatikusan töltődik le a játék indításánál. A PlayStation 3 és Xbox 360 tulajdonosok se keseredjenek el, a Bethesda megígérte, hogy ahogy lehet, kiadja az ő számukra készített csomagot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)