Hirdetés

Egy srác gyilkolás és halál nélkül vitte végig a Fallout: New Vegast

|

Méghozzá a legmagasabb nehézségi szinten, egy pár bokszkesztyűvel felszerelkezve.

Hirdetés

Ennél őrültebb és nehezebb Fallout végigjátszást talán még soha nem láttunk. A Rhetam néven működő Youtuber kimaxolta a nehézséget, és a lehető legkíméletlenebb feltételekkel ért végig a New Vegas történetén.

Hirdetés

Nem elég, hogy a legnehezebb beállításokkal, hardcore mód és permadeath bekapcsolásával teljesítette úgy a sztorit és az összes sidequestet, hogy nem ölt meg senkit, de még csak kísérőket sem használt, az egyetlen fegyvere pedig a bokszkesztyű volt. Rhetam tavaly márciusban kezdte feltölteni a videókat a végigjátszásról, az utolsó rész pedig a héten került fel a csatornájára. A lejátszási listát itt érhetitek el.

Egy ilyen próbálkozásra természetesen sokat kell készülni, és hősünk is megtervezte, mit hogy fog megoldani. A Strength, Endurance, Intelligence skillekre fókuszált, illetve arra, hogy az ütéseivel úgy ártalmatlanítsa az ellenségeket, hogy azok ne haljanak meg. Ha meredekebb szituációban találta magát, akkor a szövetséges karakterekhez csalogatta az ellenséget. A játékot végül 26-os szinten fejezte be, 100-as szintű Sneak, Speech és Unarmed képességekkel.

Ha nincs annyi időtök, hogy megnézzétek a végigjátszást, Rhetam a Fallout Reddit-oldalán is megosztotta tapasztalatait, és mesélt az élményről, olvassátok el.

Elképesztő bravúr, kíváncsian várjuk, mivel próbálkozik legközelebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)