Hirdetés

Fallout: Lonestar - modderek készítik a New Vegas előzményét

|

Ha a Bethesda nem, majd a modderek tesznek róla, hogy legyen új Fallout játék, még ha az a Fallout: New Vegas alaposan átalakított verziója is. Azonnal akarjuk.

Hirdetés

Régóta húzódik már egy új Fallout bejelentése, de csak pletykák és átverések  vannak, hivatalos megerősítés továbbra sem érkezett. Míg a Bethesda eldönti, hogy mikor kívánja megejteni a bejelentést, addig érdemes odafigyelnünk a Christopher Means által vezetett moddercsapat projektére, amely felér a Fallout: New Vegas kisebbfajta előzményével.

A Fallout: Lonestar nem egy újabb modifikáció a tucatból, hanem az eddigi legambiciózusabb és legmenőbb fejlesztés, ami bemutatja a Fallout: New Vegas történetének előzményeit. A Lonestar ötven évvel korábban játszódik és Texasba kalauzol el minket, ami azt hozza magával, hogy rengeteg új tartalommal (ellenfelek, helyszínek, küldetések, hangsúly a társakon) készül levenni a játékosokat a lábukról. A masszív belsőhöz szép küllem is társul, ugyanis nem ugyanúgy fog kinézni, mint a New Vegas, annál egy kicsit mutatósabb lesz. A csapat elhivatottságát remekül példázza, hogy Chris Avellone, az alapjáték közismert dizájnere is támogatja őket. 

Egyelőre még nincs kitűzve a Fallout: Lonestar pontos megjelenési dátuma, de pár koncepciós rajzot már tudunk mutatni a fenti fejlesztői naplón kívül.

Mit gondoltok a kezdeményezésről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)