Hirdetés

Fallout: New Vegas - Féláron, csak a készlet erejéig!

|

Most csak 5990 forint a jegy az posztapokaliptikus Las Vegasba!

Hirdetés

Októberben minket is meggyőzött a Fallout: New Vegas, díszes írásunkban elismerő szavakkal illettük a Bethesda és az Obsidian kiválóságát.

Az új Fallout tehát minden RPG-t kedvelő játtékosnak kötelező vétel, amit a CD Galaxis most egy nagylelkű ajánlattal támogat. Mert csak most, csak nektek és csak a készlet erejéig a Fallout: New Vegas-t féláron, 5990 forintért teheted a tatyóba. Sőt!

Ha esetleg játékos pályafutásodból kimaradt a Fallout 3, akkor szintúgy a készlet erejéig a Fallout 3 és a New Vegas most egy csomagban, 6990 forintért lehet a tiéd a Galaxisnál. A Fallout New Vegas magyar dobozzal és részletes magyar nyelvű leírással kapható, míg a Fallout 3 teljesen lokalizált magyar nyelvű játék. De jó, hogy náluk már karácsony van!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)