Hirdetés

Fallout: New Vegas folytatást fontolgat az Obsidian

|

Elemében van az Obsidian, egy hónapon belül két projekt tervezését is megerősítette. A Fallout: New Vegas 2 lehet a következő a sorban?

Hirdetés

Az Obsidian csapata mostanság folyamatosan a figyelem középpontjában áll, legutóbb például azt jelentette be, hogy egy új Star Wars játékot tervez, a régi és az új trilógia közötti időszakot feldolgozva.

Sokak emlékezetében még élénken él a 2010-es szerepjáték, a Fallout: New Vegas élménye, a fejlesztők pedig örömmel készítenék el a poszt-apokaliptikus RPG folytatását. Legalábbis az Obsidian első emberének szavai ezt sugallják. Feargus Urquhart a Rock, Paper, Shotgun magazinnak adott interjújában fejtette ki álláspontját, miszerint ha elkészítenék a Fallout: New Vegas második részét – vagy egy másik új Fallout címet – akkor teljesen eltávolodnának attól a vonaltól, amit a Bethesda képvisel. Urquhart kikötötte azt is, hogy mindehhez szükség lenne egy érdekes helyre és saját véleménye szerint Los Angeles tökéletes lenne erre a szerepre. A Fallout: Los Angeles nem is hangzana rosszul. Valószínűleg az első Fallout részben fellelhető Boneyardot vennék alapul és teljesen más lenne a koncepció, mint az eddigiek esetében. Olyasmi, mintha a The Walking Dead találkozna egy Fallout-szerű dologgal.

 

Még nem tudni, hogy mikor valósulhat meg a Fallout: New Vegas folytatása, de a Bethesda állítólag már javában hegeszti a Fallout 4-et a következő generációs konzolokra.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)