Hirdetés

Fallout: New Vegas - Friss képek érkeztek

|

Az Obsidian műhelyében készülő Fallout-epizód a tervek szerint még ősszel megjelenik. A várakozást fokozandó kaptunk új képeket.

Hirdetés

A hardcore Fallout-rajongók üdvrivalgásban törtek ki, amikor megtudták, hogy az Obsidian Entertainment (az egykori Black Isle Studios) révén olyan arcok igyekeznek majd a maximumot kihozni a Fallout: New Vegas-ból, akik egy évtizeddel korábban segédkeztek a sorozat első tagjainak születésénél.



Az atombombák által kevésbé meggyötört Nevada állam területén játszódó történet sokat merít a második részből. Ismét lesznek gekkók, felbukkanak a Shady Sands poros falucskájából született NCR (New California Republic) erői, valamint bebarangolhatjuk a New Reno-ra emlékeztető, csak annál jóval részletesebben kidolgozott címadó várost, New Vegast.



Külön öröm, hogy a Fallout: New Vegas a fejlesztők ígérete szerint szerepjátékosabb lesz, mint a Fallout 3 volt, ráadásul az új tárcsás kezelőfelületnek köszönhetően már anélkül is terelgethetjük a hozzánk csapódó társakat, hogy mindig leállnánk dumálni velük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)