Hirdetés

Fallout: New Vegas - Hangos sztárparádé

|

Hírességek adják hangjukat a készülő Fallout: New Vegashoz

Hirdetés

Az USA Today birtokába jutott azon hírességek névsorának, akik valamilyen formában hangukat adják az október végére datált Fallout: New Vegashoz.

Matthew Perry a Jóbarátok sztárja egy Benny nevű, bűnözői hajlamú karakternek adja a hangját Zachary Levi (Chuck) egy titokzatos múltú, Arcade nevű játszható karaktert kapott, aki a Followers of the Apocalypse csoport tagja. Felicia Day (The Guild) szintén a játszható karaktert, Veronicát kapta, a Brotherhood of Steel gúnyosan beszélő hölgyét. A gonosz mellékszerepekkel ismertté vált Danny Trejo egy Raul nevű hullarablónak kölcsönzi a hangját. Ron Perlman (Hellboy, Alien 4) mint narrátor vesz részt a játékban, ahogy ez volt a szerepe az eddigi összes nagyobb Fallout játékban is. A színész és énekes Kris Kristofferson (Penge trilógia) hangján egy idős katona, Chief Hanlon fog megszólalni. Rene Auberjonois (Boston Legal, Star Trek: Deep Space Nine) a titokzatos és visszavonult Mr. House szerepét kapta. Michael Dorn (Star Trek:The Next Generation) az utoljára 1998-ban feltűnt intelligens szupermutáns Marcus hangját adja. John Doman (Mystic River, Drót) Caesarként, egy elmebeteg diktátorként szólal majd meg, míg William Sadler (A remény rabjai) Victort a barátságos robotot formálja meg hangjával. Azért nem rossz felhozatal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)