Hirdetés

Fallout: New Vegas - Honest Hearts trailer

|

Hamarosan érkezik a New Vegas új DLC-je, mutatunk róla egy videót.

Hirdetés

A Fallout: New Vegas kiegészítőben a utahi Zion National Parkba jutunk majd el, ahol a törzsek épp háborúban állnak egymással.

A már említett törzsi háborún kívül a New Canaanite misszionáriusok és a misztikus Burned Man közötti konfliktussal is folgalkozni kell, ami még a Mojave sivatagban kezdődött. Minden egyes konfliktus megoldása csak és kizárólag azon múlik, a játékos hogyan hoz döntéseket a misszióban.

Az alábbi videóban látható DLC május 17-én jelenik meg PC-re és X360-ra, PSN-en egy ideig mág várni kell rá. A harmadik és negyedik Fallout: New Vegas DLC jövő hónapban és júliusban érkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)