Hirdetés

Fallout: New Vegas - így játszotta végig egy srác 20 perc alatt

|

Mi, akik órákat szenvedünk a játék egy-egy darabkáján, ámulva nézzük, ahogy valaki 20 perc alatt végez az egésszel.

Hirdetés

A többség valószínűleg órákat töltött a Fallout: New Vegas első településén. Itt most azt nézheted meg, ahogy egy arc az egész játékon végigmegy 20 perc alatt. Ezzel emberünk új világrekordot állított fel.

Már az elején láthatunk egy fontos trükköt: Kungkobra átállította az angol nyelvet olaszra, mert mint kiderült, az olasz szinkronszínészek jóval gyorsabban hadarták el mondandójukat. Mondjuk ez még így is lassú volt, ezért emberünk a quick save/load hibát kihasználva át is ugrotta a beszélgetések nagy részét. A srác magas karizmájának és a bugok beható ismeretének köszönhetően már a 7. percnél a Yes Mannel dumál.

Én még a karakterem bajszát simogatnám, amikor Kungkobra már a stáblistát nézi. Lenyűgöző, gratulálunk a rekordhoz. Nyilván speedrunról van szó, szóval ha lehet, ne menjünk bele egy teljesen értelmetlen "de hát mi értelme van így az egésznek?" vitába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)