Hirdetés

Fallout: New Vegas infók és szkenek

|

Az Obsidian és a Bethesda jóvoltából ősszel ismét elmerülhetünk a Fallout radioaktív univerzumában.

Hirdetés

A múlt héten bemutatott renderelt kedvcsináló videó rántotta le a leplet a Fallout: New Vegas várható megjelenési idejéről. Az ősz, mint intervallum meglehetősen tág, de inkább késsen egy kicsit, s legyen hibátlan, mint hogy idejekorán kerüljön kereskedelmi forgalomba.



No de milyen is lesz az egykori Black Isle Studios (Fallout 1-2, Planescape: Torment, Icewind Dale 1-2) veteránjait tömörítő Obsidian Entertainment (SW:KotOR 2, Neverwinter Nights 2, Alpha Protocol) műhelyében készülő mellékág? Szándékosan nem használom a folytatás szót, lévén a világot, a SPECIAL szabályrendszert, no meg a játékmechanikát leszámítva semmi köze nem lesz a Fallout 3-hoz.

Csak a szemüvegét figyeljétek!


 - Kőkemény hardcore mód vár az elszánt veteránokra. Az életbenmaradáshoz rendszeres vízfogyasztásra van szükség. A lőszernek valós tömege van, az orvosság pedig nem hat azonnal.
 - A történet a Fallout 2 legszimpatikusabb frakciójának (New California Republic) a new vegas-i Ceasar's Legion ellen viselt háborúját dolgozza fel.
 - A játékos nem óvóhelylakó, ám még a sztori elején hozzákerül valahogy egy Pip-Boy.

Pedig milyen aranyos gyerekek voltak.


 - Új közelharci mozdulatokkal bővül a VATS harcrendszer.
 - Egyik társunk egy Ghoul lesz, akit egy szupermutáns karmai közül szabadíthatunk ki.
 - A világhírű Hoover gát látja el energiával a várost. Vélhetően közelebbről is megnézhetjük majd.
 - Három típusú szupermutánssal futhatunk össze: ostobával, gondolkodni képessel és az elit Nightkin-nel.
 - A három legerősebb frakció New Vegas más-más pontján alakította ki főhadiszállását. Az NCR a McCarren reptéren, a Ceasar's Legion a Vegas Strip szórakozóhelyen, míg a szupermutánsok a városon kívüli Black Mountains alagútjaiban húzták meg magukat.



 - A karma mellett megjelenik a hírnév is.
 - A skillek befolyással bírnak a dialógusokra is. Ha karakterünk történetesen egy robbantási szakértő, akkor igyekszik felhozni a témát, ha megfelelő beszélgetőtársra lel.

S hogy teljes legyen az öröm, néhány szkennelt Fallout: New Vegas képet is megosztunk Veletek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)