Hirdetés

Fallout: New Vegas - Jövő héten DLC?

|

Meg nem erősített értesülések szerint rövidesen megjelenik a Fallout: New Vegas következő DLC-je.

Hirdetés

Brit kereskedőkre forrásként hivatkozva kürtölte világgá a Play.tm, hogy már a jövő héten megjelenik Honest Hearts címmel a második Fallout: New Vegas DLC.



Egészen pontosan március 22-ét jelölték meg a premier napjának, a támogatott platformok körében mind a PC, mint a PlayStation 3, mind az Xbox 360 benne foglaltatik. Ezúttal szó sincs időleges exkluzivitásról. Ugyanezen forrás szerint alig egy hónappal később, április 26-án lát napvilágot az Old World Bones DLC.



Készpénznek azért még ne vegye a Fallout: New Vegas egyetlen rajongója sem az itt leírt címeket, illetve megjelenési dátumokat. A Bethesda korábban mindössze annyit közölt, hogy a már megjelent Dead Money kiegészítésen felül még három további pakkra számíthatunk, amelyek egyszerre jelennek meg mindhárom platformra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)