Hirdetés

Már a koronavírus is bekerült a Fallout: New Vegasba

|

Arra számítottunk, hogy a Resident Evil 2 Remake-hez készül el, de a Fallout beelőzte.

Hirdetés

Miközben készül az ambiciózus Fallout 4: New Vegas (amely a széria egyik legjobban kedvelt darabjának újraalkotása a Fallout 4 motorjával), a modderek folytatják az eredeti játék bővítését is. Ezúttal a posztapokaliptikus hangulatot próbálják új szintre emelni egy valós fenyegetéssel. 

Hirdetés

Egy bizonyos "JotunYmir" ugyanis elkészített egy modot a New Vegashoz, amely berakja a koronavírust a világvége hangulatú akció-szerepjátékba. Az Immersive Coronavirus hozzáad egy új kaját (Bat Soup, magyarul denevérleves) a felhozatalhoz, amit ha megeszünk a játékban, akkor elkapjuk a vírust, majd a legfontosabb feladatunk az lesz, hogy túléljük. Kíváncsian várjuk, hogy mikor kerül be a mod a Resident Evil 2 Remake-be is. Passzolna hozzá. 

Szürreális ezt leírni, de ha ti is ki akarjátok próbálni, akkor ide kattintva megtehetitek. Bízunk benne, hogy csakis ebben a virtuális világban fogtok találkozni vele, a valódiban nem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)