Hirdetés

Még idén megjelenhet az eddigi legnagyobb Fallout: New Vegas mod

|

A közel nyolc éve készülő projekt az új sztori és területek mellett profi szinkront is kapott.

Hirdetés

Köztudott, hogy a modderek néha elképesztően kreatívak tudnak lenni, és gyakran képesek kihozni egy teljesen új alkotást néhány játékból, a New California mod is remek példa erre.

Hirdetés

Brendan Lee és lelkes csapata, a Radian-Helix még 2009-ben, a Fallout 3-hoz kezdték el összekalapálni az akkoriban Project Brazil néven futó modot, de aztán az újabb rész megjelenésével inkább már áttértek arra.

A New Vegas eseményei előtt játszódó történet szerint a Vault 18 egykori lakóiként kell túlélnünk néhány társunkkal együtt a kaliforniai pusztaságban, és kalandjainak során nem csak az Enclave-vel, de még a New California Republic embereivel is összetűzésbe keveredünk majd.

A projekt egy vadonatúj cselekményt, bejárható területet és nagyjából 5000 sornyi profi szinkronmunkát ígér. A Nexus Mods oldaláról még most is letölthető a mod egy nagyon korai verziója, ám a fejlesztők néhány hónappal ezelőtt be is mutatták, hogyan fest az alfaverzió.

Időközben a Project Brazilból New California lett, Lee pedig azt nyilatkozta, hogy nem darabokban fogják kiadni a modot, hanem egyben érkezik az egész kaland, aminek már folyik a tesztelése néhány modder közreműködésével, és a tervek szerint nemsokára egy megjelenési dátumot is tudnak már mondani.

Ha felkeltette volna az érdeklődéseteket a dolog, akkor a Mod DB oldalán még többet olvashattok a grandiózus projektről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)