Hirdetés

Fallout: New Vegas - Old World Blues trailer

|

Egy hét múlva ismét belemerülhetünk a Fallout világába, addig is itt egy kedvcsináló hozzá.

Hirdetés

Eredetileg júniusban adták volna ki a Fallot: New Vegas új DLC-jét Old World Blues címmel, de végül elcsúsztatták a megjelenést egy hónappal.

A letölthető tartalom elkalauzol minket a Big Empty néven emlegetett területre, ahol egykori kutatólaboratóriumokat fedezhetünk fel - közben persze a mi életünk is veszélybe kerül majd. Végül döntenünk kell, szövetségre lépünk-e elrablóinkkal egy nagyobb rossz elkerülése végett, vagy mentjük a menthetőt: életünket. Íme az előzetes:

A Fallout: New Vegas 'Old World Blues' DLC július 19-én egyszerre érkezik mindhárom vezető platformra, így PC-n, PlayStation 3-on és Xbox 360-on is belevethetjük magunkat az új kalandokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)