Hirdetés

Fallout: New Vegas - Patch a patch-re [Frissítve]

|

Az Xbox 360-as patch kissé belezavart a mentésekbe...

Hirdetés

Úgy tűnik, javítás kell a javításra: Xbox 360 tulajok meglepve vették észre, hogy miután kijött az 1.3-as patch, nem sikerül betölteniük elmentett állásaikat, néha pedig összeomlik a rendszer.

A Bethesda ezt írta tegnap a hivatalos fórumon: "Az angol verzió frissítése már ma este meglesz. Mindenhol egy időpontban, de mindenképp késő este. Azok, akik más nyelven játszanak, kicsit tivább kell várniuk..."

"Ha összeomlik a játékotok a 'missing content' mentés betöltése után, várnotok kell az új frissítésre."

A Bethesda arra is utalt, hogy amíg nem érkezik meg a javítás javítása, addig mindenki nyomjon a 'decline the update'-re, azaz utasítsa el a frissítést. Logikus!

Xbox 360-on kínosabb, ha gond van a mentésekkel, nem tudunk keresgélni a mappák között, hátha megvan. Meg amúgy is: ki örülne annak, ha nem tudná betölteni a játékát? Volt esetleg olyan, aki tapasztalta ezt a hibát?

Frissítés: megtörtént az angol nyelvű játékok hibajavítása, most már mindenki bátran töltheti a patch-t. A többi verzióra még várnunk kell...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)